Τα πρόσωπα της ανέχειας στην μαύρη δεκαετία της κρίσης.. ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Τα πρόσωπα της ανέχειας στην μαύρη δεκαετία της κρίσης..

10 Νοεμβρίου 2009

Τα πρόσωπα της ανέχειας στην μαύρη δεκαετία της κρίσης..

Ένα από τα πιο θλιβερά πράγματα είναι να ακούς τέτοιες ιστορίας ανέχειας. Να ακούς για την προσπάθεια ενός απελπισμένου πολίτη να προμηθευθεί τα φάρμακα για την υγεία του, τα οποία όφειλε να του προμηθεύει το κράτος, σε μια ευνομούμενη πολιτεία με δίκαιο και προνοιακό ασφαλιστικό σύστημα. Σε αυτές τις εποχές όμως τέτοιες ειδήσεις είναι ο κανόνας στην καθημερινή ζωή μας.


Έτσι ένας 44-χρονος Αμερικανός άνεργος, εισερχόμενος στο πολυκατάστημα Walgreens, έβαλε 2 πακέτα Theraflu, που είναι φάρμακα για την γρίπη των χοίρων, στις τσέπες του, και απτόητος συνέχισε πρός την έξοδο του καταστήματος χωρίς να σταματήσει στο ταμείο. Οι υπάλληλοι συνειδητοποίησαν την ενέργεια του και ειδοποίησαν τον φρουρό, για να τον αντιμετωπίσει. Μόλις όμως ο φρουρός προσπάθησε να τον σταματήσει ο 44 χρονος έγινε έξαλλος και του επιτέθηκε με κόφτη, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό, έτσι ώστε να χρειαστεί 20 ράμματα για να θεραπευτεί.

Ο άνεργος αντιμετωπίζει σοβαρές δικαστικές κατηγορίες, σε επίπεδο κακουργήματος, με εγγύηση 200.000 ευρώ, την οποία δεν έχει φυσικά να πληρώσει, γιαυτό και είναι κρατούμενος στις Αμερικάνικες φυλακές.

Related Posts with Thumbnails