Προς συνεργασία Facebook και MySpace ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Προς συνεργασία Facebook και MySpace

26 Οκτωβρίου 2009

Προς συνεργασία Facebook και MySpace


Οι συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των δύο μεγάλων κολοσσών της κοινωνικής δικτύωσης, είναι σχετικά με την δυνατότητα για τους χρήστες να μοιράζουν ηλεκτρονικό περιεχόμενο ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες.Για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή connect του Facebook.
Ο Sheryl Sandber γεν.διευθυντής της Facebook επιβεβιαώνει τις πληροφορίες, θεωρώντας αυτήν την κίνηση στρατηγική στην παροχή επιπλέον δυνατοτήτων στους χρήστες της. Επισημαίνει ότι δίνουν έμφαση στην παροχή τεχνολογίας για την ανταλλαγή περιεχομένου ενώ η Myspace προσανατολίζεται στην βελτίωση του ίδιου του περιεχομένου. Τονίζει μάλιστα ότι διατηρεί ακόμη καλές σχέσεις με τον Όουεν στέλεχος στο MySpace.

Από την άλλη, η MySpace επιβεβαιώνει αυτές τις συνομιλίες για συνεργασία, ενώ πρόσφατα παρουσίασε στο συνέδριο Web 2.0 νέες δυνατότητες σε μουσικά αρχεία καθώς και ένα εργαλείο αξιολόγησης μουσικών γκρούπ.

Αν και η εταιρεία προσελκύει ακόμα γύρω στα 100 εκατομμύρια κόσμο, υστερεί ακόμη σε ανταγωνιστικότητα αδυνατώντας να προσελκύσει νέους χρήστες. Γιαυτό και επενδύει τα αναπτυξιακά της σχέδια σε τέτοιες συνεργασίες.

Related Posts with Thumbnails