Το ΚΚΕ θέλει την Κίνα και την Cosco ή όχι? Εσείς καταλάβατε τίποτα? ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Το ΚΚΕ θέλει την Κίνα και την Cosco ή όχι? Εσείς καταλάβατε τίποτα?

18 Οκτωβρίου 2009

Το ΚΚΕ θέλει την Κίνα και την Cosco ή όχι? Εσείς καταλάβατε τίποτα?

Το αναδημοσιεύουμε παρά τις επιχειρηματικές σκοπιμότητες που αυτό κρύβει.Και αυτό γιατί πραγματικά αποτελεί πρωτοτυπία, ασόβαρη και ψυχωτική τακτική ανέυθυνων πολιτικών όπως αποδεικνύεται. Ας μας δώσει τελικά εξήγηση η κ.Παπαρήγα πως είναι δυνατόν να έχει στέρεες και σοβαρές θέσεις, όταν υποστηρίζει το Κινεζικό κομμουνιστικό(?) καθεστώς, αλλά στην πράξη δεν θέλει να αποκτήσουν τον ΟΛΠ και οι εργαζόμενοι στον Πειραιά να αποκτήσουν όλα τα ευργετικά μέτρα και τον παράδεισο του κομμουνισμού. Αν είναι όπως τα λέει ο Περισσός, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ θα πρέπει να παρακαλούν να τους προσλάβουν οι Κινέζοι, για να γλυτώσουν από το σοσιαλιστικό προσωπείο της αστικής τάξης της Λούκα Κατσέλη. Αντίθετα όμως αυτοί φαίνονται να γυρνούν τον κόσμο ανάποδα για να μην περάσει στους Κινέζους...

Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα στην Κίνα?Δεν έχουν 8ωρο, εργασιακά δικαιώματα συλλογική σύμβαση, ασφαλιστική κάλυψη? Προτιμάει ο Περισσός να αφήσει τον ΟΛΠ στους πεμπτοφαλλαγίτες του διεθνούς ιμπεριαλισμού, δηλαδή τους Σοσιαλιστές? Από πότε τελικά στο ΚΚΕ έγιναν σύμμαχοι της σοσιαλδημοκρατίας και αντικομμουνιστές και δεν το καταλάβαμε?

Από Βηματοδότη

Και πάλι στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος η Ελλάδα. «Οι κομμουνιστές λιμενεργάτεςστον Πειραιά απεργούν γιατί δεν θέλουν τους κομμουνιστές για εργοδότες! Είναι κι αυτό μια παγκόσμια πρωτοτυπία». Αυτό είπε αμερικανός οικονομολόγος σχολιάζων, στη διάρκεια ομιλίας του προς ευρύ ακροατήριο, στην Ουάσιγκτον, γεγονότα σχετικά με προβλήματα της Κίνας στις εξωτερικές επενδύσεις.

Related Posts with Thumbnails