Χειρόφρενο στα υπηρεσιακά- θα τους βάλει σε ποδήλατα ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Χειρόφρενο στα υπηρεσιακά- θα τους βάλει σε ποδήλατα

12 Οκτωβρίου 2009

Χειρόφρενο στα υπηρεσιακά- θα τους βάλει σε ποδήλαταΤην ζωή.. λάστιχο φαίνεται ότι σχεδιάζει η νέα κυβέρνηση να κάνει στους διοικητές και το πρωσωπικό των δημόσιων οργανισμών. Η εικόνα του Διοικητή με την Porsche και τον προσωπικό οδηγό που εξυπηρετεί μεταφορές παιδιών, κυρών και ανιψιών, των λιμουζινών που τους συνοδεύουν για την μεσημεριανή κρεπάλη στις ψησταριές της Βάρης για λιπαρά πα'ι'δάκια, του Διοικητή που δεν διστάζει να χρεώνει το Δημόσιο με δύο και τρία αυτοκίνητα για χρήση μη υπηρεσιακή που χρεώνεται στην υπηρεσία, φαίνεται ότι θα ανήκει στο παρελθόν.

Η αποτίμηση που έγινε βρήκε ότι τα υπηρεσιακά αυτοκινητα αριθμούν το οργιώδες νούμερο των 57.657 αυτοκινήτων. Με κόστος που ξεπερνα τα 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και την ανυπολόγιστη περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλούν, η κυβέρνηση έχει σαν στόχο τον δραματικό περιορισμό τους.

Εμείς σαν πολίτες θα περιμένουμε να απολαύσουμε το απολαυστικό θέαμα των υπέρβαρων Διοικητών που θα κάνουν ορθοπεταλιές στο ποδήλατο για να μετακινηθούν στις υπηρεσίες τους...

Related Posts with Thumbnails