Το χαμένο γόητρο διεκδικεί η Λίβερπουλ σήμερα. ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Το χαμένο γόητρο διεκδικεί η Λίβερπουλ σήμερα.

24 Οκτωβρίου 2009

Το χαμένο γόητρο διεκδικεί η Λίβερπουλ σήμερα.

Με την Λίβερπουλ να έχει ητηθεί στους τελευταίους τέσσερις αγώνες , κάνοντας την χειρότερη επίδοση τους από το 1987, μία ακόμη ήττα θα σημάνει την χειρότερη πορεία τους εδώ και 56 χρόνια. Και αυτό παρόλο που η Λίβερπουλ είχε πάρει το διπλό έναντι της Μαντσεστέρ, έναν χρόνο πρίν. Η εκρηκτική νίκη με 4-1 με προπονητή τον Ραφαέλ Μπενίτεζ δεν έχει ακόμη ξεχαστεί.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι η Λίβερπουλ διατηρεί ελπίδες για την συμμετοχή των Τόρρες και Johnson, αμφίβολη όμως φαίνεται η συμμετοχή του Γκέραρντ. Θεωρείται ότι ο Ρούνευ δεν είναι σε φόρμα ενώ ο Γκίκς υποφέρει από τραυματισμό στον προηγούμενο αγώνα με την Μπόλτον. Τραυματισμένος είναι και ο Εβρά ενώ υπάρχουν αμφιβολίες και για τον Φλέτσερ.

Σύνθεση ομάδων:


Liverpool (4-4-1-1): Reina; Johnson, Carragher, Agger, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Aurelio, Benyoun; Torres.
Manchester United ( 4-4-2): Van der Sar, O'Shea, R Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Carrick, Giggs; Berbatov, Rooney.
Διαιτητής: Andre Marriner.


Δηλώσεις:

Sir Alex Ferguson: "Τα παιχνίδια της Μάντσεστερ και Λίβερπουλ όπως έχω ανέκαθεν δηλώσει είναι ιστορικά.Αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε την Κυριακή"

Rafael Benitez: "Είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις με τέτοιες μεγάλες ομάδες να δείχνεις χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς την Κυριακή. Αν θέλουμε να ξαναείμαστε στην κορυφή της κατάταξης θα πρέπει να δείξουμε την παραπάνω συμπεριφορά."

Related Posts with Thumbnails