Μακελειό σε Αστυνομικό Τμήμα ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Μακελειό σε Αστυνομικό Τμήμα

27 Οκτωβρίου 2009

Μακελειό σε Αστυνομικό Τμήμα

από Defence.Net


"Απάντηση" στις επικηρύξεις του υπουργού Μ.Χρυσοχοϊδη και στον Άρειο Πάγο, έδωσαν με τον δικό τους τρόπο πριν λίγο οι τρομοκράτες με καταιγισμό σφαιρών από υποπολυβόλο ΜΡ-5 ή Scorpion στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής και θύματα τέσσερις ή κατ'αλλες πηγές πέντε αστυνομικούς.
Φεύγοντας πέταξαν και μια χειροβομβίδα!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν στην είσοδο του τμήματος και πυροβόλησαν κατά του σκοπού και ενός ακόμη αστυνομικού. Από τα πυρά των δραστών τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας εκ των δύο αστυνομικών, ενώ άλλοι δύο αστυνομικοί, που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, δέχθηκαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, έχουν περισυλλεγεί ήδη περίπου 50 κάλυκες από πυροβόλο όπλο, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεσή τους είχε κλαπεί πρόσφατα από την περιοχή της Ηλιούπολης
Οι τραυματίες αστυνομικοί από το Α.Τ. της Αγίας Παρασκευής είναι τέσσερις ή πέντε, ένας εκ των οποίων σοβαρά. Εκτιμάται ότι οι τρομοκράτες θέλησαν να δώσουν απάντηση στις επικηρύξεις των ληστών με τα "μαύρα" αλλά και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που έδωσε σε εφέτη ανακριτή την υπόθεση με τις "εκρηκτικές" κατσαρόλες.

Related Posts with Thumbnails