Δηλώσεις Χρυσοχοίδη για Τρομοκρατικό Χτύπημα ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Δηλώσεις Χρυσοχοίδη για Τρομοκρατικό Χτύπημα

28 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις Χρυσοχοίδη για Τρομοκρατικό ΧτύπημαΣυντηρητικοποίηση του δημόσιου διαλόγου, της κρατικής καταστολής και των δημοκρατικών δικαιωμάτων έχει ως αποτέλεσμα η χθεσινή τρομοκρατική ενέργεια στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση, ο οπλισμός που χρησιμοποιήθηκε δεν έχει χρησιμποιηθεί σε άλλα χτυπήματα, κάτι με το οποίο συμπεραίνουμε ότι η δράση τους είναι πλέον ανεξέλεγκτη.  Από την χθεσινή επίθεση εναντίον 7 αστυνομικών, δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, εκ των οποίων η μία γυναίκα αστυνομικός διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Ας σημειώσουμε επίσης, ότι εκτός από την χθεσινή επίθεση είχαμε και έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στο Παγκράτι στα γραφεία του Ολυμπιακού. Στο πολυσύχναστο Παγκράτι, φαίνεται ότι η εγκληματικότητα σηκώνει ξανά κεφάλι, αφού μόλις μία βδομάδα πρίν είχε προηγηθεί ένοπλη ληστεία.Τα συμπεράσματα από την επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής, είναι ότι θα υπάρξει πολιτική συναίνεση για λήψη μιας ευρείας σειράς κατασταλτικών μέτρων με περιορισμό της δημοκρατικής λειτουργίας. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, έδωσαν τον τόνο ενός απειλούμενου κράτους και ταιριάζουν σε χώρα με εμπόλεμη κρίση. Ήταν κατ' ελάχιστο ατυχείς και άκρως προκλητικές, καθώς η δημοκρατία μας έχει αντιστάσεις απέναντι στην προσπάθεια επιβολής ανώμαλου πολιτικού βίου.

Οι ανταποκρίσεις του διεθνού τύπου, περιγράφουν μια  ελλειματική σε ασφάλεια χώρα, όπου αναρχικές και ακροαριστερές ομάδες επιδίδονται σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον οικονομικών οργανισμών και σωμάτων ασφαλείας. Είναι πολύ πιθανό διάφορες χώρες, να εκδώσουν ταξιδιωτική οδηγία σχετικά με την Ελλάδα, βάσει και των παραπάνω γεγονότων. Χαρακτηρίζουν μάλιστα αυτές τις επιθέσεις, ευθεία αμφισβήτηση του κυβερνητικού προγράμματος για τάξη και ασφάλεια στην χώρα.

Related Posts with Thumbnails