Σκηνικό τρόμου στο Παγκράτι-Κράς τέστ για Χρυσοχοίδη ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Σκηνικό τρόμου στο Παγκράτι-Κράς τέστ για Χρυσοχοίδη

17 Οκτωβρίου 2009

Σκηνικό τρόμου στο Παγκράτι-Κράς τέστ για Χρυσοχοίδη
Έως αυτήν την στιγμή εξελίσσεται το απίστευτο σκηνικό τρόμου, κυριολεκτικά στο κέντρο της Αθήνας και στον πολυσύχναστο δρόμο της Φιλολάου, με την ομηρία αθώων πολιτών στο πολυκατάστημα JUMBO από οπλισμένους ληστές. Η πορεία της υπόθεσης απασχολεί σοβαρά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό κ.Χρυσοχοίδη, καθώς αν δεν εξελιχθεί (όπως όλοι ευχόμαστε) αναίμακτα, θα μιλάμε για ένα καίριο πλήγμα στην αίσθηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της αστυνομίας , για τους πολίτες.

Ας σημειώσουμε επίσης ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο στην ίδια περιοχή του Παγκρατίου, στην κεντρική οδό της Υμηττού, είχε γίνει ξανά ένοπλη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ με την δολοφονία μιάς υπαλλήλου και μάλιστα χαμηλά αμοιβόμενης..

Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι η αστυνομία έχει εγκλωβίσει ληστές μέσα στο κατάστημα JUMBO. Απέξω υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη και ένα λεωφορείο αφού τα αυτοκίνητα τα έχουν διώξει, ενώ μέσα βρίσκονται 2 ένοπλοι ληστές .

Οι ληστές χτύπησαν έναν στο κεφάλι, και άλλον έναν υπάλληλο ασφαλείας απο την χρηματαποστολή. Ετοιμάζονται τα ΕΚΑΜ να μπουν μέσα μαζί με έναν διαπραγματευτή. Το χρηματοκιβώτιο βρίσκεται στο γραφείο του δ/ντη όπως επίσης το κτίριο δεν διαθέτει 4ο όροφο.

Απο το ύψος της Δικαιάρχου έχει κοπεί η κυκλοφορία της Φιλολάου επειδή η αστυνομία κάνει έρευνες σε κατάστημα JUMBO για τον εντοπισμό ληστών που έχουν εγκλωβιστεί. Μόλις μπήκαν 10 άτομα της ΕΚΑΜ μέσα στα JUMBO.
Έχει φτάσει ο διαπραγματευτής και μαζί με 6 αστυνομικούς βρίσκονται έξω απο τα JUMBO. Ενώ μόλις τώρα καταφτάνουν και τα κανάλια.

Related Posts with Thumbnails