Ντροπή και αίσχος για τους τραμπούκους!! ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: Ντροπή και αίσχος για τους τραμπούκους!!

1 Οκτωβρίου 2009

Ντροπή και αίσχος για τους τραμπούκους!!

Η γνωστή παράνομη ακροδεξιά και παρακρατική οργάνωση Χρυσή Πορδή έδρασε πάλι τραμπούκικα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Στον σταθμό της Κατεχάκη, μπροστά στα μάτια τόσων δημοκρατικών πολιτών αλλά και τόσων άλλων στρατιωτικών που περνάνε από εκεί, το φασιστικό παρακράτος της Χρυσής Αυγής μοίραζε φυλλάδια μίσους στον κόσμο.
Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου, απολυτώς ορθά σκεπτόμενη πέταξε το φυλλάδιο που της δόθηκε στον παρακείμενο κάδο. Γι'α την πράξη της αυτή είχε να αντιμετωπίσει την επίθεση των ανθρωποειδών, φραστικά και έπειτα με χρήση σπρέι πιπεριού.
Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου διαγνώστηκε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Η Χρυσή Αυγή αρνείται το περιστατικό και δεν δίνει τα ονόματα των δραστών.

Και εδώ ρωτάμε:Απο πού το βρήκαν αυτό το σπρέι; Μήπως από την αποθήκη της ΓΑΔΑ; Πρέπει αμέσως να απαντήσουν υπεύθυνα οι αξιωματικοί της Αστυνομίας , να γίνει άμεσα ΕΔΕ για το περιστατικό,να αποδοθούν σκληρές ποινές σε αυτούς που τους τροφοδότησαν, όπως και θα πρέπει να γίνει γνωμάτευση από τον γιατρό για το είδος του σπρέι που χρησιμοποιήθηκε και αν είναι υλικό της Αστυνομίας.

Δεν θα περάσει ο τραμπουκισμός τους. Η νέα κυβέρνηση ας κλείσει αυτό το μαγαζί μίσους.

Related Posts with Thumbnails