1500: Ένα μεγάλο ευχαριστώ ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: 1500: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

7 Οκτωβρίου 2009

1500: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Σαν σήμερα η αναγνωσιμότητα ενός πολύ φιλόδοξου blog, της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ, ξεπέρασε τις 1500 εμφανίσεις. Σας χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ευελπιστούμε στην ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση το επόμενο διάστημα.
Όπως θα 'χετε παρατηρήσει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ δεν περιορίζεται σε θεματικά πλαίσια ή σε περιοριστικές και υποκειμενικές απόψεις. Προσπαθεί να εκφράσει όσο το δυνατόν το σύνολο του κοινωνικού, πολιτικού αλλά και επιστημονικού φάσματος. Παραμένει ανοικτό σε φιλοξενία άρθρων και απόψεων. Το κύριο μέλημα του blog όμως είναι η εμμονή του σε καινοτόμες, πρωτοποριακές και σύγχρονες αναλύσεις τόσο σε φιλοσοφικά όσο και σε οικονομικοπολιτικά θέματα, ενώ από εδώ και στο εξής θα γίνονται και επιστημονικές αναφορές σε πολλά υποσχόμενους τεχνολογικούς τομείς.
Και αυτό θα γίνει εν μέρει επειδή το blog απαντάει θετικά στο κάλεσμα του κινήματος Zeitgeist, ότι η τεχνολογία σε αντίθεση με το χρηματοπιστωτικό σύστημα , όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσει τον βηματισμό της σύγχρονης ανάπτυξης και ευημερίας.
Πιστοί σε αυτόν τον στόχο σας ευχαριστούμε.

Related Posts with Thumbnails