ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΑΠΘ?Η ΑΠΛΗ ΛΑΣΠΟΡΙΨΗ; ~ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΑΠΘ?Η ΑΠΛΗ ΛΑΣΠΟΡΙΨΗ;

27 Οκτωβρίου 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΑΠΘ?Η ΑΠΛΗ ΛΑΣΠΟΡΙΨΗ;

  Αναδημοσιευω με κάθε επιφύλαξη και ομολογία της άγνοιας μου για την ισχύ των παρακάτω κατηγοριών,τις δημοσιευμένες κατηγορίες του κύριου Πέτρου Πετράκη(δεν γνωρίζω βέβαια ούτε αν πράγματι υφίσταται τέτοιος χρήστης ή είναι ψευτικο ονομα) προς την κ.Σοφία Ιορδανίδου φιλολόγου,διδάσκουσα για ένα χρόνο με βάση το Π.Δ. 407  στο τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Θεώρησα δίκαιο να δημοσιεύσω και την απάντηση της κυρίας.Οι κατηγορίες που της αποδίδονται είναι πολυ βαριές και θα πρέπει σύντομα να τις διαψεύσει δημοσίως,άλλως θα μιλάμε για ένα τερατώδες σκάνδαλο στην λειτουργία των Πανεπιστημίων.Αυτό επιτάσσει και το μαύρο παρελθον πανεπιστημιακών ιδρυμάτων όπως του Πάντειου και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Λόγω του υπερμεγέθους των κατηγοριών του "κ.Πετράκη" αναδημοσιεύω πρώτα την απάντηση της κ.Ιορδανίδου:

"Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα σας.
Όπως είναι γνωστό σε όλους σας, το τελευταίο διάστημα έκανα μια σοβαρή προσπάθεια, σε συνεργασία με την οργανωτική και εκτελεστική επιτροπή, να διοργανώσω τη διημερίδα: «Συμμετοχική Δημοσιογραφία: Blog και Νέα Μέσα».
Σέβομαι το "blogging", το θεωρώ σημαντικό τρόπο δημόσιας έκφρασης και αυτός ήταν ο λόγος που σκέφτηκα να προτείνω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ. να εγκρίνει τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης. Επρόκειτο, ουσιαστικά για την πρώτη συνάντηση του ακαδημαϊκού κόσμου με δημοσιογράφους που εκπροσωπούν την παραδοσιακή δημοσιογραφία και με bloggers. Αναμφισβήτητα, υπήρχαν κενά που ελπίζω να αναπληρωθούν στη συνέχεια.
Όλοι όμως, νιώθω, συμφωνήσαμε ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μας δίνει το έναυσμα να εκφραστούμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, καλοπροαίρετη ή όχι. Στις εργασίες της διημερίδας συζητήθηκε έντονα το πρόβλημα της ηλεκτρονικής ανώνυμης ή ψευδώνυμης συκοφαντίας.
Σας παραθέτω την επιστολή που δέχθηκα λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών της διημερίδας - για την οργάνωση της οποίας, αν μη τι άλλο είχα ξοδέψει ατέλειωτες ώρες - και την απάντησή μου στον αποστολέα της. Σας ενημερώνω ταυτόχρονα ότι η επιστολή έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και κοινοποιηθεί σε πάρα πολλούς αποδέκτες.
Δεν αντιστέκομαι να μοιραστώ μαζί σας ότι νιώθω να περιφρονούνται κόποι μιας ζωής σε σχέση με τις σπουδές και τα πτυχία μου, να ασκείται βάναυση και παράφορη κριτική στην επαγγελματική μου τιμή και υπόσταση, καθώς και να χλευάζεται μια ανθρώπινη, προσωπική μου εξομολόγηση στη συγγραφή ενός βιβλίου μου.
Ζητώ τη γνώμη σας για το είδος της άμυνας που μπορεί να αναπτύξει ένας πολίτης που δέχεται μια τόσο επιθετική στο ύφος και ατεκμηρίωτη στο περιεχόμενο επιστολή.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Πολύ φιλικά

Σοφία Ιορδανίδου"

Οι κατηγορίες λοιπόν του κ. "Πέτρου Πετράκη" είναι οι εξής:

 "

Να που η Αννούλα… του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ (όχι αυτή του… χιονιά) διοργανώνει «διεθνές συνέδριο» για τους… ΜΠΛΟΚΕΡΣ (!!!!!), με τη συμμετοχή μόνο ενός ξένου, του Αμερικανού Νταν Γκίλμορ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα να υπογράψει την ελληνική έκδοση του βιβλίου του «Συμμετοχική Δημοσιογραφία και με τη βούλα…»!!! Το συνέδριο το διοργανώνει κατ’ ουσίαν η «αυτοκόλλητη» της Αννούλας, η Σοφία Ιορδανίδου, διδάσκουσα για ένα χρόνο με βάση το Π.Δ. 407 στο εν λόγω Τμήμα (στο Ηλεκτρονικό Βιογραφικό της φαίνεται να διδάσκει και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!), η παριστάνουσα τη δημοσιογράφο αλλά κυρίως γνωστή ανά το Πανελλήνιο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στη «δημοσιογραφική οικογένεια» για τις πολλές και ποικίλες δημόσιες σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, γεγονός που την έχει οδηγήσει να διακηρύσσει δεξιά και αριστερά με άνεση και έπαρση πως: «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω εκλεγεί επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ, γιατί εγώ το επιθυμώ σφόδρα και το γουστάρει αφάνταστα η Άννα»!!! Αυτός είναι ο λόγος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, το οποίο εμφανίζουν ως διεθνές με έναν μόνο ξένο εισηγητή και με κάποιους ιθαγενείς δημοσιογράφους και κάμποσους πτυχιούχους του συγκεκριμένου Τμήματος!!! Από το Τμήμα –και όχι μόνο– συμμετέχουν ως μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής της Διημερίδας «διδάσκοντες (μέλη ΔΕΠ), Δημοσιογράφοι και Διδάκτορες του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ» οι εξής: Άννα Παναγιωταρέα, Ανδρέας Βέγλης, Κατερίνα Μυστακίδου, Γιώργος Καλλίρης, Έλσα Δελληγιάννη, Σοφία Καϊτατζή-Γουΐτλοκ, Σοφία Ιορδανίδου, Παύλος Νεράντζης, Κλειώ Κεντερελίδου, Δήμητρα Δημητρακοπούλου»! Ορισμένοι από αυτούς είναι συντονιστές των συζητήσεων της διημερίδας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ σε αυτό το συνέδριο, που το βαφτίζουν και… επιστημονικό και… διεθνές!!! Έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους. Τέτοια δημόσια ξεφτίλα δεν έχει υπάρξει σε κανένα ΑΕΙ καμιάς χώρας του κόσμου και είναι απορίας άξιον το πώς και γιατί θα πάει να ανοίξει τις εργασίες αυτού του δήθεν διεθνούς και δήθεν επιστημονικού και δήθεν συνεδρίου η πρόεδρος του Τμήματος και αντιπρύτανης του ΑΠΘ κα Τσατσάκου. Ή μήπως η παρουσία της Τσατσάκου οιωνίζει και διασφαλίζει την ΕΚΛΟΓΗ της Ιορδανίδου σε θέση βαθμίδας Επίκουρης Καθηγήτριας ή Λεκτόρισσας, όπως διατείνεται η ίδια η… υποψήφια και κατά δήλωσή της ήδη «πανεπιστημιακός» και «καθηγήτρια» του Τμήματος;;;!!! Μάλιστα, διατείνεται πως: «Η Άννα και η Κατερίνα η Μυστακίδου ήδη έχουν ετοιμάσει το κείμενο της τριμελούς εισηγητικής επιτροπής, το οποίο ασφαλώς θα συνυπογράψει και ο Νίκος ο Μπακουνάκης και το οποίο δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κανείς από τους εκλέκτορες. Αν την προηγούμενη φορά η θέση βγήκε άγονη, τώρα θα το καταλάβουν οι εκλέκτορες πως με την αναπομπή η θέση είναι δική μου και η εκλογή μου βεβαία»!!! Μπράβο σιγουριά το κορίτσι!!! Μπράβο αυτοπεποίθηση!!!

Ένα είναι βέβαιο: Η κα Παναγιωταρέα η… κοπανατζού έχει διχάσει το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ και έχει ως συνοδοιπόρους της μέλη ΔΕΠ που ήδη είναι ή μέλλουν να γίνουν… κοπανατζήδες. Μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Εν καιρώ θα εκθέσουμε και τα σχετικά ντοκουμέντα. Και σε αυτό το παιχνίδι η Άννα εντάσσει και θέλει σύμμαχο της και μέλος ΔΕΠ, κατά παράνομο τρόπο, αφού δεν πληροί καμιά από τις προϋποθέσεις των σχετικών Νόμων, τη γνωστή “κυρία των Δημοσίων Σχέσεων” Σοφία Ιορδανίδου, η οποία έχει φροντίσει να αποσύρουν τις αιτήσεις τους αξιόλογοι συνυποψήφιοί της, για να μείνει μόνη και κυρίαρχη του… παιχνιδιού. Εύγε, Σοφούλα… και Αννούλα… 

Αν τα ΑΕΙ της Χώρας είναι στ’ αλήθεια ΑΕΙ και όχι χαμαιτυπεία και αν πράγματι η Δικαιοσύνη είναι Ανεξάρτητη Εξουσία και όχι μανδύας κάλυψης ανομιών και παρανομιών κάποιων ισχυρών, τότε απαιτούνται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ –και οπωσδήποτε ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ– εκ μέρους όλων εκείνων που ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, στα κάτωθι ερωτήματα:

(1) Η κα Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέαείναι… ο γενικός δερβέναγας του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ, ώστε να φαίνεται πως τη φοβούνται στο σύνολό τους ή σχεδόν όλα τα μέλη όλων των βαθμίδων του Τμήματος και ότι είναι υποτακτικοί της ως και η πρόεδρος του Τμήματος κα Τσατσάκου και ο αντιπρόεδρος κος Πέτρου; Είναι θέμα απλής… ακηδίας ή… καλλιεργούμενου φόβου; Ενός φόβου που εδράζεται σε ποια δύναμη της κας… Αννούλας;

(2) Η κα Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα… κατά τους πιο έγκριτους δημοσιογραφικούς κύκλους, όπως θα έλεγε και η ίδια εάν θα ήταν σε θέση να βελτιώσει τα ελληνικούλια της, έχει αυτοκόλλητη φίλη τη Σοφία Ιορδανίδου. Ουδέν μεμπτόν. Όμως, επιθυμεί σφόδρα να την κάνει Επίκουρη Καθηγήτρια ή Λέκτορα για το γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνικό και Πολιτισμικό Ρεπορτάζ» στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ, με το έτσι θέλω, γιατί θεωρεί το Τμήμα φέουδό της! Έκανε την πρώτη απόπειρα το 2007, με τριμελή εισηγητική επιτροπή: την Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα, και μια φίλη της και φίλη της Ιορδανίδου, την Ματούλα Σκαλτσά (μη δημοσιογράφο!!!, καθηγήτρια της Μουσειολογίας στην Αρχιτεκτονική του ΑΠΘ), οι οποίες συνηγόρησαν με ποικίλες επικλήσεις παράνομων αιτιολογήσεων την εκλογή σε βαθμίδα λέκτορα της Σοφούλας Ιορδανίδου!!! Ο τρίτος της τριμελούς εισηγητικής επιτροπής Βασίλης Νόττας πρότεινε για επίκουρο τον πληρούντα τις προϋποθέσεις του Νόμου αντίπαλο της Σοφούλας. Και έτσι η θέση… βγήκε άγονη!!! Η Σοφούλα, όμως, δεν μάζεψε τα… κουκιά όλων των εκλεκτόρων. Κρίμα, γιατί το κορίτσι των Τσουκάτου και Τσοχατζόπουλου είχε τώρα την εύνοια και δύο υπουργών της τότε κυβέρνησης, των Βουλγαράκη και Κεφαλογιάννη!!! Υπερκομματικής αποδοχής πρόσωπο, η Σοφούλα!!!

(3) Η κα Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα… ξαναδιοργανώνει την εκλογή της φίλης της Σοφίας Ιορδανίδου στο εν λόγω Τμήμα, αφού κατά τον έλεγχο νομιμότητας από την πρυτανεία του ΑΠΘ της… άγονης θέσης, διαπιστώθηκε ότι κακώς και παρανόμως τέθηκε η Σκαλτσά στην τριμελή εισηγητική επιτροπή και στο εκλεκτορικό σώμα και ότι η Παναγιωταρέα δεν αιτιολογεί νομίμως την ψήφο της (προς τη φίλη της Σοφούλα), και κατ’ επέκτασιν… μη νόμιμη ήταν και οι ψήφοι όλων των μελών ΔΕΠ που αποδέχτηκαν την εισήγηση των Παναγιωταρέα – Σκαλτσά. Οπότε, έχει αρχίσει η καινούρια μεθόδευση: Αν και συνεχιζόμενη διαδικασία, το Τμήμα διορίζει ως τριμελή εισηγητική επιτροπή τους: Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα, Κατερίνα Μυστακίδου (καθηγήτριες του Τμήματος), Νίκο Μπακουνάκη (καθηγητή στο Πάντειο). Έθεσαν εκτός της τριμελούς τον Βασίλη Νόττα. Και όπως διατείνεται η Σοφούλα σε φίλους/φίλες μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.: «Η Κατερίνα είναι δικός μας άνθρωπος, όχι σαν τον Νόττα που μας χάλασε την προηγούμενη φορά τη σούπα. Ο Μπακουνάκης είναι άνθρωπος δικός μας, δικός μου φίλος και φίλος του Πρετεντέρη, ο οποίος είναι και δικός μου φίλος και κολλητός φίλος της Άννας». Όσα δεν μπόρεσε η Άννα με τη Σκαλτσά το 2007, θα το κατορθώσουν τώρα το 2008 οι: Άννα Παναγιωταρέα, Κατερίνα Μυστακίδου και Νίκος Μπακουνάκης!!! Λες;;; Η Άννα το… γατόνι και η Σοφούλα το… παϊτόνι!!! Μπράβο τους. Και το διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους και σε όλους τους κύκλους ευθαρσώς και αναιδώς… οι δύο “κυρίες”!!!!! της ελληνικής δημοσιογραφίας!!!!!

(4) Η κα Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα–έχουμε γράψει παλαιότερα για την σκανδαλώδη εκλογή της σε καθηγήτρια ΑΕΙ της χώρας μας και για την αργομισθία της και για την πολυθεσία της κ.ά., κ.ά.–, είναι «αυτό που είναι», αφού ήλθε εις… γάμου κοινωνίαν με προφέσορα και βουλευτή (εκείνου του καιρού), ο οποίος την έκανε καθηγήτρια! Χώρισε έπειτα από τον κύριο σύζυγο-καθηγητή και έτσι τής έμεινε η… προίκα της καθηγητικής θέσης!!!!! Ή μήπως δεν είναι έτσι Αννούλα;;;;; Τώρα, το ίδιο κόλπο θέλει η Αννούλα να το εφαρμόσει με την «αυτοκόλλητή» της Σοφούλα! Αλλά Αννούλα, εδώ υπάρχει ένα καραμπινάτο πρόβλημα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ της Σοφούλας! Το γνωρίζεις; Βλέπε, λοιπόν, τι γράφει η ίδια η φίλη σου στα διάφορα βιογραφικά της, για τον εαυτό της:

α) «Σπούδασε Συγκριτική Λογοτεχνία και Θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Queen College της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο CUNY στη Νέα Υόρκη και το 1989 μετέφερε την εργασία του διδακτορικού της στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης»! (βλ. Βιογραφικό, τότε που έβγαλε βιβλίο με τις εκδόσεις Λιβάνη). Τι; Το μετέφερε με αεροπλάνο, με βαπόρι ή με νταλίκα; Ε, αχρείοι, κατά το «αιδώς Αργείοι», στην Ελλάδα υπάρχουν Νόμοι για το πώς αποκτάει/κατακτάει κανείς τον τίτλο του διδάκτορα! Ας το ψάξει το θέμα η Τσατσάκου, ως αρμόδια αντιπρύτανης και ως πρόεδρος του Τμήματος. Αγνοείτε όλοι σας ότι στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έγινε της… «Πόπης το Κάγκελο» και πήγαν στο σπίτι τους ένα σωρό καθηγητάδες με την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών; Αγνοείτε ότι στο Πάντειο κάποιοι δεν είναι πια προφεσόροι αλλά έγκλειστοι στις φυλακές;

β) «Σπούδασε Συγκριτική Λογοτεχνία και Θέατρο στο Πανεπιστήμιο Queens College της Νέας Υόρκης. Ενδιάμεσα, με ένα χρόνο υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, έζησε και σπούδασε στην Ιταλία. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο CUNY στη Νέα Υόρκη, ενώ ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο ΑΠΘ»! (βλ. Βιογραφικό, στο βιβλίο της των εκδόσεων Ιανός). Στην Ελλάδα εκπονούνται διδακτορικές διατριβές με βάση συγκεκριμένες διατάξεις Νόμων και Προεδρικών Διαταγμάτων. Αυτό που γράφει η Σοφούλα, δεν προβλέπεται από κανέναν ελληνικό νόμο! Ποιο Τμήμα, αλήθεια, της χορήγησε «νόμιμο τίτλο» ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; Ποιοι προφεσόροι, ποίου Τμήματος του ΑΠΘ χορήγησαν λάθρα και παράνομα διδακτορικό τίτλο στη Σοφούλα, που «ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο CUNY στη Νέα Υόρκη, ενώ ανακηρύχθηκε διδάκτορας στο ΑΠΘ»! Ας το ψάξουν το θέμα ο Μάνθος και η Τσατσάκου και ας κάνουν πάσα το όλο θέμα στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Εντάξει Αννούλα; Εντάξει Σοφούλα; Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τη… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, άμα λάχει να …ούμε. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

γ) «Σπούδασε Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Queens College της Νέας Υόρκης, έκανε μεταπτυχιακό στη Συγκριτική Λογοτεχνία και ολοκλήρωσε τον κύκλο του διδακτορικού της στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Με τη διατριβή της για τον Πιραντέλλο ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως δημοσιογράφος διαπιστευμένη στο Λευκό Οίκο, ως εκφωνήτρια της «Φωνής της Αμερικής» και ανταποκρίτρια ελληνικών εφημερίδων, ενώ δίδαξε ως Λέκτορας Ιταλικής γλώσσας και Λογοτεχνία στο Queens College». (βλ. Βιογραφικό αναρτημένο, ως διοργανώτρια του διεθνούς Συνεδρίου στο ΑΠΘ). Επ! Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αρχίζουν να παίρνουν άλλη διάσταση! Η Ιταλία και η υποτροφία στη Μπολόνια πάπαλα! Δεν υπάρχουν στο βιογραφικό. Γιατί; Είναι κακό να είναι κανείς υπότροφος και να το κρύβει; Τώρα εμφανίζεται και ένα μεταπτυχιακό! Δηλαδή, σαν τι; Μάστερ, ας πούμε! Κάτι σαν… Ειδίκευση; Ωπ, ωπ! Και κάτι ακόμα: η Σοφούλα υπήρξε και… Λέκτορας!!!!!!!!! Τι σόι Λέκτορας; Με διδακτορικό; Χωρίς διδακτορικό; ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ; Πώς εξηγείτε εσείς αυτές τις… μεταμορφώσεις της Σοφούλας. Μήπως όλοι οι τίτλοι της είναι ΠΛΑΣΤΟΙ; Και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; Το ΔΙΚΑΤΣΑ τής έχει αναγνωρίσει ποιους τίτλους από ποια ξένα Πανεπιστήμια; Είναι νόμιμες οι αναγνωρίσεις; Τα «Βιογραφικά» της είναι γραμμένα από την ίδια, δεν τα έχουμε γράψει εμείς, και προδίδουν, ως αποχρώσες ενδείξεις, ποικίλες… παρανομίες! Να ένα ωραίο θέμα για τον Εισαγγελέα, και μην πείτε ότι δεν το ξέρατε…ή ότι δεν σας ενημερώσαμε!

δ) «Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και η κ. Σοφία Ιορδανίδου, στενή φίλη του Ντίνου Σιώτη και καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ…», γράφει ο εκλεκτός φοιτητής του Τμήματος και εισηγητής στο «διεθνές συνέδριο» (ο Θεός να τους το κάνει και επιστημονικό και συνέδριο) Μιχάλης Γουδής, σε σχετική αναρτημένη ιστοσελίδα! Το «καθηγήτρια», για τη Σοφούλα, αγνοεί ότι είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη μιας και πρόκειται για… αντιποίηση τίτλου; Γίνου Σοφούλα καθηγήτρια και μετά το αναγράφεις και στα… Βιογραφικά σου, το πώς από Λέκτορας στο Αμέρικα έγινες καθηγήτρια στο Ελλάντα! Εντάξει, Άννα και Σοφία;

(5) Η κα Άννα Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέαφαίνεται πως είναι εκείνη που δίδαξε την προστατευμένη της Ιορδανίδου Σοφούλα να διακηρύσσει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, κυρίως σε δημοσιογράφους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: «Αυτή τη φορά θα με εκλέξουν, γιατί είμαι υπερκομματική. Με θέλουν όλοι: ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης» (;;;;;). Μπράβο, Σοφούλα! Διάβασαν όλοι τη “διατριβή” σου για τον Πιραντέλλο και τα βιβλιαράκια σου και τα ποικίλα φτωχοδημοσιογραφικά δημοσιεύματά σου μόνο γι’ αυτόν (τον Πιραντέλλο) και παριστάνεις τη δημοσιογράφο και την επιστήμονα που θέλει να γίνει επίκουρη στο ΑΠΘ και να διδάξει «Κοινωνικό και Πολιτισμικό Ρεπορτάζ», γιατί φαίνεται να τους έχει ζαλίσει όλους με τη βαθυστόχαστη σκέψη σου: «Συμμερίζομαι, καταρχήν, την έγνοια με την οποία με παρακολουθεί το σύμπαν να σκέφτομαι, να μιλάω και να γράφω. Μου δόθηκε κι εμένα ρόλος, βλέπετε!...». Τι λέει βρε το κορίτσι μας! Δεν έχει άλλη δουλειά το σύμπαν να κάνει και έτσι έπεσε καταπάνω σου και σε… παρακολουθεί! Ορέ, μπράβο στο σύμπαν! Ούτε CIA να ήτανε! Απόκτησε ρόλο και σημασία με το να παρακολουθεί την Ιορδανίδου Σοφία! Αλλά, Σοφούλα το… σύμπαν σε παρακολουθεί, όπως παρακολουθούμε κι εμείς τα… έργα και τις ημέρες σου!... Και, προφανώς, υποψιαζόμαστε πως δεν θέλεις να έχεις την ίδια τύχη με τους έγκλειστους Παντειακούς… καθηγητάδες, τόσο εσύ όσο και η φίλη σου Αννούλα… όχι του χιονιά, αλλά αυτή με το λευκό τσουλούφι στα μαλλιά! Φιλάκια!... Και θα τα ξαναπούμε…

Related Posts with Thumbnails